Szép dolog

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_p1060915.jpgMilyen szép dolog, felnőtt fejjel maratoni távot fut a kedves testvérem, mert segíteni akar!! Isten áldását kérve támogatóinkra, köszönöm az adományt, és a szép levél egy részét kirakom az ablakba.

Csaba t.

Talán ismert Ön előtt is, hogy itt Angliában komoly hagyományai vannak az adakozásnak, mind gyermekek, idősek, betegek, sérültek vagy egyéb hátrányos helyzetben élők és mások javára is. Igen elterjedt szokás, hogy az adakozást valamilyen sportteljesítményhez, eredmény eléréséhez kapcsolják, és különösen igaz ez a futásra, ami itt egyébként is igen elterjedt sport az emberek között.

Ez adta nekem is az ötletet, hogy egy marathoni futóversenyen elindulva talán én is tudnék az Ön által képviselt Szent Ferenc Alapítvány javára adományokat gyűjteni. A gondolatot tett követte, és ez év május 12-én Prágában, életemben először teljesítettem a marathoni távot. Ennek révén, kollégáim s más segítőkész emberek adományait összegyűjtve, kiegészítve a magam szerény adományával, átutaltam a Szent Ferenc Alapítvány bankszámlájára (FUNDATIA SFANTUL FRANCISC, Banca Comerciala Romana, Swift kod: RNCBROBU, EUR IBAN: RO07RNCB 0160 0270 8139 0002 ) 100 (Száz) Eurót.

Tudom, hogy ez az összeg nem túl nagy, és csak egy kis cseppet jelent a mindennapi kiadások tengerében, de kérem, fogadja jószívvel, hiszen mindenki,  magyar, cseh és angol emberek  egyaránt  szívesen és örömmel járultak hozzá a maguk kis adományával.

Végezetül engedje meg, hogy hálás szívvel köszönetet mondjak mindazért a sok-sok munkáért, áldozatvállalásért és törődésért, amit mindezidáig a gyermekek érdekében végbevitt, továbbá a mindenen átsugárzó optimizmusáért, lelkesedéséért és végtelen hitéért, ami mindig erőt ad nekem és minden magyar embernek.

Tisztelettel és szeretettel:

Dr. Zvada Zoltán
Colchester, 2013. június 10.