Jó hírt hozó!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_arviz5.jpgIsten áldása kísérje a jó hírt hozót!! Jó hosszan olvasni ezt a levelet, jó látni a jólvégzett becsületes munkának az eredményét!!

Siker, öröm, önbecsülés csak becsületes munkából fakad. Adná az Isten, hogy mindenhonnan ilyen szép levelek érkezzenek!

Szeretettel,

Csaba t.

Szakács István
Kedves Győr-Moson-Sopron megyében segítő önkéntesek,és kedves adományokat felajánló,önzetlen segítők!
Jó híreim vannak,túl vagyunk a nehezén!
Szigetközt most jártam be,és oké minden!
Győrújfalun is információim szerint kevesebb katona van jelen,mert a helyzethez képest stabilak a gátak,és lassan már a mi megyénk szakemberei vesznek részt a munka hátra lévő részében!
Megcsináltuk,meg védtük a településeket,és ez több ezer ember példás összefogásának eredménye!
Ahogy a híreket elnézem,Esztergomtól Budapestig,több száz otthon került víz alá,még nálunk ennek a töredéke,pedig nekünk kevesebb időnk volt felkészülni,de az egész országnak példát mutattunk! Tudom ez nem vigasz annak akinek a házát elöntötte a víz,de családok százainak igen. Plázában,és más pontokon is több ezer szendvics készült naponta,hatalmas mennyiség,főtétel,kávé,ásványvíz,üdítők,csokoládé,sütemény,szúnyogirtó és naptej ment ki a gáton dolgozok számára,ami mind felajánlások eredménye,és a könnyeim,azok öröm könnyek,hogy ennyi jó ember van kis megyénkbe! Szeretném megköszönni az otthonukat otthagyó hivatalos szervek munkáját is! Nagyok voltatok!
Legnagyobb tisztelettel szeretném megköszönni,,a helyi médiák,rádiók támogatását ebben a nehéz napokban hogy újra kiválóan együtt működve tudtuk a dolgunkat tenni,és folyamatosan tájékoztatták a lakosságot és az önkénteseket,nélkületek nem ment volna!
Köszönet illeti Borsi Róbert önkormányzati képviselő úr csapatát is akik részt vettek, az önkéntesek,megszervezésében,és egyes kiemelt helyekre bejutásukban is!
Köszönet illeti,a a Vöröskereszt,Máltai szeretett szolgálat,és egyéb segélyszervezet munkatársait is,de az egyházakat is, akik részt vettek a munkában!
Egyszóval köszönet mindenkinek.
Az Isten áldjon meg minden segítőt! Hősök vagytok! Bár csak megölelhetnélek mindenkit aki tette a dolgát!
A jó Isten ezt nem felejti el amit tettetek,ez a valódi nemzeti összefogás,mert mind Magyarok vagyunk.
Tisztelettel:
Szakács István, a Győri önkéntesek Facebook csoport alapítója