Ne építsünk légvárakat!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_2014-01-30_15.36.26.jpg
Sok zsákutca van, mibe besétálva sajnos rengeteg drága időt, energiát lehet elpocsékolni. Egyik ilyen zsákutca "Nobel- békedíjat  Böjte Csabának!" Nem tudom ki kezdte el, de szomorúan látom, hogy a közösségi oldalakon időt és energiát nem sajnálva szervezkednek. A jóhiszeműséget nem vitatom el senkitől, de mindenkit arra biztatok, hogy elérhető célokat fogalmazunk meg magunk és egymás számára! Pl. Ne fagyjon meg senki e hideg télben az utcán, a fűtetlen házakban!

Jön a tavasz, én sokkal jobban örvendenék annak, ha a közösségi hálón  elindulna egy olyan felhívás, mozgalom, hogy: Bízok a holnapban, a szülőföldemen  maradok,  facsemetét ültetek!. Mindenki megoszthatná az általa elültetett csemetéről, csemetékről a képet. Ígérem, hogy aki a legtöbb facsemetét elülteti, szívesen elmegyek, a gyermekeinkkel, hogy a kertjét, erdőjét imádságos szeretettel meglocsoljuk!!

Köszönöm mindazok jóságát akik szeretnek, és fontosnak látják a gyermekvédelmi munkánkat, de arra kérek mindenkit nagy nagy alázattal, hogy ne kergessünk naivan olyan légvárakat, melyek kipukkanva kudarcot szülnek számunkra! Adná az Isten, hogy reális célokat magunk elé tűzve, valós eredményeket érjünk el, és a sikerélmények még nemesebb vágyainknak adjanak erős szárnyakat!
Kisebb testvéri tisztelettel, Csaba t.