Ha a búzaszem nem hull a földbe...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_8635.jpgA Csíksomlyói Ifjúsági Találkozó első egész napján szeretettel köszöntök mindenkit! Sajnos ez a rendezvény is bebújt az online térbe, de az előírt távolság ellenére a találkozás öröme járja át a szívünket! Jó együtt lenni, jó testvéreinkre figyelni.

A gonosz lélek azt szeretné, hogy a kispadon üldögélve, mindentől biztonságos távolságra, magunkat kímélve, kommentáljuk a dolgokat! Jézus arra biztat, hogy merjünk jó földbe esni, jó célokat magunk elé tűzni, és munkánkba, álmunk valóra váltásában csendben belehalni!
„Bizony, bizony, mondom nektek: Ha a búzaszem nem hull a földbe, és el nem hal, egyedül marad, ha azonban el hal, sok gyümölcsöt hoz. Aki szereti életét, elveszíti azt, de aki gyűlöli életét ebben a világban, az megmenti azt az örök életre."
12.00 Torna. Lehet, hogy az első alkalomkor ha komolyan tornázol Noémivel, azt fogod érezni, hogy belehalsz, de egy hét után már érezni fogod a testedet átjáró életerőt, azt a lendületet, ami döntést, munkát szül testedben, lelkedben! Indulj el, és tarts ki a pályán!

14.30 CSIT: Kerekasztal beszélgetés az interneten....  A beszélgetés témája: Fiatalok az egyházban. A beszélgetés során megtudhatjuk, hogyan kezdett fiatalokkal foglalkozni, mikor és hogyan vált ez a hivatásává. Valamint arról is kérdezzük, hogyan látja a fiatalok helyzetét az egyházban.

17.30 Játék Tanösvény első udvara. Nagyon örvendenék, ha a késő délutáni órákban gyermekeink örömteli ajándéka eljutna minél több gyermekhez és fiatalhoz egyaránt, ezért ezentúl a nyár folyamán a mise előtt és a mise után is gyermekeinket játszani hívjuk! Gyere légy játszótársunk!

18.00 Szentmise Szent Lőrinc, a fiatal vértanú diakónus tiszteletére! Ma egy olyan fiatalember közbenjárását kérjük, aki nem csak jelentkezett Isten szolgálatára, de az egyház anyagi javait kezelve, elveiért bátran vállalta a vértanúságot is.

A szentmise után kezdődik a Játék Tanösvény harmadik udvara, melyre kicsit, nagyot nagy szeretettel várunk!

Szeretettel, 
Csaba t.
2020. aug. 10. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A lelkiismeretünk Isten szava bennünk, és Isten sosem alszik bennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 1. csütörtök, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ha az ember tudva és akarva letér a szeretet útjáról

Ha az ember tudva és akarva letér a szeretet útjáról, a harag, a gyűlölködés, az önzés útjára lép, ha tudatosan elfordul a megismert jótól, akkor bűnt követ el.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube