Az egyházi fenntartású gyermekotthonok lakóit tandíjmentesen fogadják a PKE-n és annak kollégiumában is díjmentesen lakhatnak

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_palfy-szekelyhid.jpgDr. Pálfi József, a Partiumi Keresztény Egyetem rektora 2020. január 25-án Székelyhídon, a XII. magyar kultúra napi bál alkalmával, melynek kulturális fővédnőke volt, egy decemberi Igazgatótanácsi döntést tolmácsolt a jelenlévőknek:

A Partiumi Keresztény Egyetem Igazgatótanácsa felajánlja az egyházi fenntartású gyermekotthonban élő fiataloknak, akik leérettségiznek, hogy tandíjmentesen végezhetik tanulmányaikat a Partiumi Keresztény Egyetemen, valamint díjmentesen lakhatnak az egyetemhez tartozó Arany János Kollégiumban.
Habár a felajánlás Böjte Csaba otthonaiban élő fiatalok megsegítésére szervezett jótékonysági bálon történt, nem csak a dévai Szent Ferenc Alapítvány árvaházaira vonatkozik, hanem a többi, egyházi fenntartású gyermekotthon lakóit is szeretettel várja az egyetem, ezáltal segítve továbbtanulási lehetőségüket – írja közleményében az egyetem.
Fotó: facebook.com/szekelyhid.rmdsz
www.denagy.hu

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A legnagyobb gyógyító az, aki örök célokat tud felmutatni az embereknek, aki felemeli az égre a tekintetüket, értelmet ad létezésüknek akár jólétben, egészségben, akár nehézségek között élnek.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 4. szombat, Izidor napja van. Holnap Vince napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentlélek száll rád...

Az Istennek, aki a világot teremtette, nem adhat életet egy földi apa, csak maga az Isten.  Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube