Bővebben: Gyermekmosolyra váltottuk a gazdák adományaitA Bihar megyében működő gyermekotthonoknak is eljuttatták a helyi zöldség- és gyümölcstermesztő gazdák adományait a Partiumi Falugazdász Hálózat térségi képviselői. A Bihar megyei gazdák Szegények világnapja alkalmából felajánlott zöldség- és gyümölcs-adományaiból az élesdi Kajántó Mária Gyermek és Ifjúsági Otthon, valamint a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gálospetri és székelyhídi gyermekotthonainak lakói részesültek.

Bővebben: Gyermek Jézus Búcsú összefoglalóKedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi és csokalyi Trianoni megemlékezésekről, a székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceum végzős diákjainak ballagásáról, a Nagyváradi Szigligeti Szinház által kilencedik alkalommal megszervezett Holnapután fesztiválról, valamint az országos hosszútávú triatlon bajnokságról. Itthon-otthon magazinműsorunkban a Stubenberg-kastély kertjében megtartott Gyermek Jézus Búcsúról készült összefoglalónkat láthatják.

Bővebben: Titi Hajnalka: A Stubenberg- kastély titkaHallottál- e már legendákat létező régi kastélyokról és várakról? Bizony minden kastélynak meg van a maga rejtélye. Én ma a székelyhídi Stubenberg kastélyról mesélek neked, hiszen ismerem a kastély minden egyes zegzugát, megtapasztalhattam a titkait, mert valamikor régen, én magam is ide jártam iskolába. Amúgy sem találnátok ennél élőbb legendát manapság a környéken!

1. oldal / 7