Székely konyha- 2014 .11. 01

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_szekelykonyha1101.jpgCsíksomlyói nagylányaink főzni tanulnak! Jól néznek ki a finom ételek, de sajnos így a filmen keresztül a leves is, de a püspök kenyér is csak plátói érzelmeket válthatnak ki belőlünk!

 

 

Fontosnak látom, hogy a lányaink megtanuljanak főzni! Ezt a gondolatot egyik "vejem" ültette el bennem, aki mind férfi a férfinak egy beszélgetés alkalmával bevallotta, hogy ö szereti a feleségét, de az elején biza nehéz volt megenni szó nélkül az ő drága neje főztjét!! Némán hallgattam a fiatalember panaszát és megszületett bennem a döntés, hogy a lányainkat meg kell tanítanunk jól főzni!!
Nagy szeretettel köszönöm Emesének és Lillának, a Székely Konyhának, hogy ezt a döntést segítenek kivitelezni!! Biztos vagyok benne, hogy a házasságok így tartósabbak, időállóbbak lesznek, mert ahogyan a mondás is tartja, a férfiakat a hasukon keresztül lehet a legkönnyebben megtartani!!
Isten áldását kérem erre a szép munkára,
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube