Déva túra 2024 Petrozsény

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_460009065_122147410274265175_3692176438146129687_n.jpgAz idei évben is megrendezésre került a HUNYADI REND által életre hívott "Déva túra 2024 Petrozsény"motoros találkozó, amely már évek óta hagyományosan a gyerekek támogatására szerveződik. Ez az esemény nemcsak a motorozás szerelmeseinek szól, hanem egy valódi közösségépítő alkalom, amely során a résztvevők összefogással és jótékonysággal segítik a rászoruló gyerekeket. Az ilyen találkozók mindig különleges pillanatokat tartogatnak, és idén sem volt ez másképp. A motorosok lelkes csapata az ország különböző pontjairól érkezett, hogy egy közös célt szolgáljon: mosolyt csalni a gyerekek arcára, és támogatást nyújtani nekik.

A gyerekek nagy izgalommal várták, hogy felülhessenek a motorokra, és egy tisztelet kört tegyenek a városban, mellyel kezdetét vette ez a remek találkozó.
A frissen sütött, illatos fánkok gyorsan elfogytak (több, mint 400 adag), és sok mosolyt csaltak az emberek arcára. Volt még sok zenélés, éneklés, tánc, ismerkedés, későig tartó beszélgetések is.
A nap végére mindenki elégedetten, feltöltődve vonult vissza pihenni, hiszen egy olyan esemény részesei lehettünk, amely valódi értéket képviselt. Nem csak a motorok dübörgése és a finomságok tették különlegessé ezt a napot, hanem az az összefogás, amely mindannyiunkat összekapcsolt itt, a szorványban élő és működő Jézus Szíve Gyermekotthonnal. Az ilyen találkozók mutatják meg igazán, hogy mekkora ereje van a közös cselekvésnek, és hogy a jótékonyság örömet ad mind a segítőknek, mind pedig a támogatottaknak. Reméljük, hogy a következő években is részt vehetünk ilyen csodálatos kezdeményezésen, és továbbra is hozzájárulhatunk a közösség erősítéséhez és a gyerekek boldogságához.
Köszönjük ezt a remekül megszervezett napot a HUNYADI REND-nek, Lönhard Andreának és Gusztinak.
Berekméri Dalma