Beszámoló egy élmény-teljes délutánról

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Elmeny-teljes-delutan-szaszvaroson/viewsize/img_9481.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Elmeny-teljes-delutan-szaszvaroson/viewsize/img_9481.jpg

Image2010. április 24-én a budapesti Jó Pásztor Közösség szervezésével egy nagyon szép élménydús szombat délutánunk volt.


 

 A szászvárosi „Dr. Aurel Vlad” Általános Iskola tornatermében volt megszervezve a II. szászvárosi sorverseny. Összesen 25 gyerek vett részt öt csoportra osztva. A játék fogócskával kezdődött, ami szerint megtörtént az elosztás a gyerekek között és ezután kezdődött a verseny.

Volt verseny kicsi labdával meg nagy labdával, talicskázás, ugróspárgázás, „ gólya viszi a fiát” és még sok más. A legutolsó a kötélhúzás volt, ahol a gyerekek felnőttekkel versenyeztek és a gyerekek lettek a nyertesek. Közbe volt egy uzsonna szünet, ahol banánt és süteményt ettünk, és üdítőt ittunk.
A végén volt a díjazás, ahol a mi csapatunk kapta az első helyezést. Minden gyerek kapott egy oklevelet és egy Kinder tojást. Azután visszamentünk a kolostorba.
Amíg mi a nagyobbak versenyeztünk, kisebb társainknak is részük volt egy élményes programban amelyet a közösség pár tagja a kolostorba vezetett le.
Nagyon hálás szívvel köszönjük a J.P.K.-nek, hogy egy ilyen szép délutánnak felvidították a szombati napunkat, és Isten áldását kérjük a további munkájukra.

Farkas Paula,

IV. osztályos szászvárosi diák

Paula beszámolójához nehéz még hozzá írni hisz szívből jött szavai összefoglalják a szászvárosi közösség élményét és köszönetét.
Úgy érezzük, hogy a jó Isten nagyon szereti közösségünket, és ezért vezette a budapesti közösséget ezelőtt 8 évvel otthonunkba. Azóta évente többször is meglátogatnak minket, és különböző programokat szerveznek gyerekeinknek.
Az évek során a közösség tagjai megváltoztak de a lendület ugyanaz maradt. Tompos Krisztina vezetésével a csoport tagjai maximális munkaerővel összeállítják, megszervezik és levezetik a programokat.
Hogy mit jelent az otthonunknak??? Nagyon sokat…. Látni a gyerekek szemében a csillogást mikor tudomásul adjuk nekik, hogy jönnek a JPK-sok, mert tudják, hogy valami jó, izgalmas fog történni. A szombati délután is nagyon izgalmas volt nem csak a kicsiknek, hanem a nagyok számára is látván, hogy a gyerekek csapatokat alkotva milyen lelkesen versenyeztek buzdítva egymást, segítve a gyengébbeken.
A programok mellett számos adományt is hoznak otthonunkban. Most játékokat hoztak, hogy gyerekeink még kellemesebben tudják eltölteni szabad idejűket.
Isten fizesse jóságukat és adjon erőt, egészséget, hogy továbbra is megörvendeztethessék otthonunk lakóit!
Szeretettel,
a szászvárosi közösség
{zoomcat catid=848}

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube