Motoros Találkozó 2020!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_9158.jpgAz idén lesz 15 éve, hogy Bujdosó Janó hívására elindultak a motorosok Makóra, hogy találkozzanak egymással és együtt motorozzanak Dévára, a gyermekeinkhez!! Azóta, ha szeptemberi tanévkezdés, akkor motoros találkozó a Szent Ferenc Alapítvány gyermekeivel!! Jó kezdeményezés, mert így nálunk nem becsengetnek az új tanévre, hanem bedurrantsuk a motorokkal és az iskolát, biza így nagyobb lendülettel tanulnak a gyerekeink!!

Eddig minden évben összejött!! Mi az idén is kezdjük a tanévet és függetlenül attól, hogy hány motoros tud eljönni, mi megtartjuk a motoros találkozót szeptember 12-én!  Ha egyetlen egy motoros is eljön mi neki is elkészítjük a díszkaput és ugyanúgy szentmiseáldozatot is fogunk bemutatni, 18.00 órától. Imádkozni fogunk, nem csak a 2020-21-es tanévért, hanem a mi hűséges barátainkért, azokért akik eljöttek, azokért is akik elszoktak jönni és azokért is akik már a mennyek országának széles útjain barangolnak, mint Bujdosó Janó!!
A találkozót az imát felfogjuk rakni a www.magnificat.ro oldalra és így ha online módon is, de együtt fogunk lenni! Ezen a szombaton a gyermekeinkkel, együtt fogunk imádkozni a szabadon száguldás szerelmeseivel!
Szeptember 12-én, kétkeréken, vagy az interneten, de várunk a gyermekeinkkel szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 19. kedd, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube