XVIII. Déva Gála

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_121678593_3515481995175730_1208284859546795218_o.jpgKedves gyerekek, gyertek imában kérdezzük meg a Teremtőt: - kezdhetünk készülni Tatabányára?

Lám, milyen kicsi az ember?! Az ami eddig magától érthető volt, egy örömteli víg nap egy szép kultúrházban, az ma már csak bizonytalan, szép álom, mely lehet, hogy megvalósul egy hónap múlva ha egy pici, törékeny, önmagában életre képtelen vírus is jónak látja!
Most hajtsuk alázattal meg fejünket és a térdünket Istenünk előtt, és gyermeki szeretettel a bölcsesség áldását kérjük a tudósokra, orvosaink számára, hogy ezt a "parányi" feladatot mihamarabb oldják meg. Bízzunk a szakemberekben, mert Isten, mindig is az emberek által adja ajándékait a világnak! Bízzunk benne, hogy Teremtőnk most is meg ajándékoz olyan orvossággal, mely újból megtölti jókedvű csiviteléssel az iskolákat, kemény csapatjátékokkal a sporttereket, énekkel, tánccal a színházakat, és örömteli hálaadással, imával a templomainkat!
Ma van Alacoque Margit Mária ünnepe, ő Jézus Szívének nagy apostola kérjük közbenjárását, hogy Megváltónk, ne érdemeink szerint, hanem az irántunk való végtelen szeretettől vezérelve gyógyítsa meg a világunkat!

Bizalommal, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mi hisszük, hogy Isten minden embert ugyanabból az anyagból teremtett, nem volt „selejtes masszája”, amiből egyes népeket, embercsoportokat formált. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 26. csütörtök, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírás mondja

Nem csupán gondolati lények vagyunk, hanem test és lélek. Jézus mondta: „Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készít, akik őt szeretik.” [1Kor 2,9]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube