Szomorú hír

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_122623496_1962234967251691_4392548938013249477_n.jpgKedves Kollégák!

Megpróbáltuk! Nekifutottunk szeptember elején az új tanévnek, újraszerveztük a napközi otthonokat, de most úgy látom, hogy felelősen nem lehet fenntartani az iskolaházakat, a délutáni foglalkozásokat! Túl sok a fertőzött, Székelyföld nagyrészt vörös zónába került. Igazából senki nem tudja, hogy mit hoz a holnap! A szakemberek egyértelműen nem hetekről, hanem hónapokról beszélnek!

Többetekkel egyeztetve úgy látjuk jónak, hogy egyelőre a téli vakációig beszüntetjük a napközi foglalkoztatást. A kollégák elmennek hivatalosan munkanélküli segélyre! Mint a mag a hó alatt, kivárjuk a jó időt, és aztán reméljük erőben, egészségben újból talpra állunk!
Nézzétek hosszan a névsorokat, és azokat a gyerekeket, akik "otthon bajban vannak", írjátok össze, egyeztessünk és akár sürgősségi elhelyezéssel fogadjuk be a bentlakó otthonainkba! Ne hagyjunk senkit az úton, legyünk felelősek az épületekkel, a javakkal, hogy ha a helyzet lehetővé teszi, tudjuk újrakezdeni a  gyerekek gondozását!
Testvéri szeretettel, 
Csaba t.
Kép: Máréfalvi Napközi Otthon

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mi hisszük, hogy Isten minden embert ugyanabból az anyagból teremtett, nem volt „selejtes masszája”, amiből egyes népeket, embercsoportokat formált. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 26. csütörtök, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírás mondja

Nem csupán gondolati lények vagyunk, hanem test és lélek. Jézus mondta: „Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készít, akik őt szeretik.” [1Kor 2,9]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube