Nagyszerű lehetőség

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_IMG_6136.jpgKoronavírus, Karantén, Online Oktatás - sok új szót kellett megtanulnunk az elmúlt hónapokban!! Mindez azt jelzi, hogy a XXI század nem csak kopogtat az emberiség ajtaján, hanem határozottan be is tört az életünkbe!! Sok minden átalakul körülöttünk.... Nem vagyok próféta, de azt világosan látom, hogy a telefon, a számítógép, a televízió képernyői sokkal nagyobb részt fognak követelni az életünkből, mint eddig.

Vízbe kell ugrani? Előbb tanulj meg úszni! Ha már a média, az internet betör az életünkbe, akkor tanuljuk meg becsületesen felhasználni ezeket az eszközöket! Ezért hívtam meg Dévára Miklóst és kértem meg, hogy segítse fejleszteni a Gyermek Jézus Stúdiót! Szívesen eljött és úgy döntöttünk, hogy egy pályázatot hirdetünk, melybe örvendenék, ha minél többen, kicsik és nagyok szépen bekapcsolódnátok!! Tudom, hogy sokan már rég készítgettek filmeket, filmecskéket sőt itt ott meg is osztjátok... jó lenne, ha egy szakemberekből álló társaságnak meg is mutatnátok!
A vírus, ha engedi, akkor a téli vakációban a pályázat versenyzőinek egy média tábort is szervezünk, hol reméljük, hogy egyetemi tanárokkal, szakemberekkel lehetőségünk lesz fényképeket, filmeket készíteni, elemezni, megbeszélni!! Sajnos, ez még bizonytalan a vírus miatt!

Várjuk a jobbnál jobb 5-6 perces alkotásokat!!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nekünk Isten szép, szent feladatot adott, céllal küldött e földre. A gonosz csábít, ostromol, és ha bűnbe estünk, ha elvesztettük a fejünket, nem lenne szabad a reményünket, a hitünket is elveszítenünk, feladva Isten adta szép céljainkat. Nem, az embernek olyannak kell lennie, mint a mesében a hétfejű sárkánynak, akinek ha levágják a fejét, helyette újabb három nő, és újból talpra áll. Ezt a talpra állást a keresztény ember a bűnbánat szentsége által tudja elérni. Ha, ne adj’ Isten, elvesztettük ártatlanságunkat, tiszta életünket, valamit, ami értékes, ami fény, ne essünk kétségbe, mert az Úr Jézus Krisztus, aki a bűn kivételével maga is megtapasztalta az emberi gyengeséget, kísértéseket élt át, képes a hónunk alá nyúlni és felemelni bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 28. csütörtök, Károly és Karola napja van. Holnap Adél napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 5/7

A következő történet nagyon sokat jelentett nekem:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube