Szeressük ki egymásból a jót!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Hirek_325481541_1332093557582675_7663455679197066018_n.jpgBöjte Csaba előadására és jótékony célú adakozásra hívjuk a kedves szülőket

Dicsőség Jézus Krisztusnak! Kedves Szülők!
Intézményünkben évek óta hagyomány, hogy január végén egy ünnepi héttel emlékezünk névadónkra, a szír ortodox származású egyháztanítóra. Ezen a héten közösség-összetartó, élménydús programokkal, játékos formában ismerhetik meg a tanulók Szent Efrém életét és munkásságát. Mindig van egy kiemelt küldetésünk is, egy karitatív feladat, melybe az intézmény egészét – diákokat, szülőket és pedagógusokat egyaránt – bevonjuk.
Ebben a tanévben abban a kegyelemben részesültünk, hogy a január 30-án induló Szent Efrém-hét első napján Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója lesz meghívott vendégünk. Terveink szerint 15 órától hittanórákat tart gyermekeinknek, 17 órától egy mindenki számára nyilvános előadáson vehetünk részt, melynek témája: „Szeressük ki egymásból a jót!” A belépés díjtalan, helyszíne az iskola pódiumterme.
Abban szeretném a segítségüket kérni, hogy a napjainkat átható rendkívül nehéz helyzetben támogassuk a Böjte Csaba testvér által gondozásba vett árva és nehéz sorsú gyermekeket.
Kérjük, hogy az anyagi felajánlásaikat tegyék zárt borítékba! Írják rá a tanuló nevét és az összeget, melyet a gyermekük osztályfőnöke gyűjt össze 2023. január 27-ig. Nagyobb összeg esetén lehetőség van közvetlenül a gazdasági irodában személyesen átadni a felajánlást.
Az összegyűlt összeggel a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által fenntartott családotthonokat és intézményeket támogatjuk. Böjte Csaba testvérnek az előadást követően fogjuk átadni.
Hálás szívvel köszönünk minden felajánlást!
Tisztelettel:
Vas Péter (intézményvezető)
www.efrem.hu