A parajdi napközi második születésnapja

KEDVES CSABA TESTVÉR,

A jó Isten segedelmével,a parajdi napközi megtartotta második születésnapját.

Február 13-án, összegyültünk,köszönetet mondjunk a jó Istennek,hogy megértük megünnepelni második születésnapunkat.
Kis kezeinket ,imára összetartva,köszönjük Csaba testvérnek hogy imádkozik értünk minden napjainkért,hogy ne érezzünk itt kis szerény osztályunkban hiányt,napjaink legyenek teli örömmel és szeretet sugározzon a gyermeki tiszta szivekben.
Imádkozunk,mert tudjuk mennyire szükségünk van nekünk a SZÓRA, melyet te mondasz ki Jézusunk,hogy életünk szebb legyen. Legyen tiszta a hallásunk,hogy sokféle kimondó szó közül befogadhassuk az életadót. Legyen tiszta a látásunk,hogy mélyebre tekinthessünk,mint a puszta felszin.
Gyermekeinknek, ,,pánkóimnak,, és minden kedves munkatársamnak legyen tiszta a szivük,hogy minden tudásnál és tudománynál többre értékeljük ezt az életstilust,melyet Krisztus evangéliumában nyilatkozattál ki nekünk.
A drága jó Istentől, erőt, egészséget, boldogságot, kitartást, terveinkre álmainkra, tiszta vágyainkra,áldást kérünk, a parajdi 35 ,,pánkó,,Engi Ágnes és Kovács Ágnes nevelőnénik.

Megtiszeltettek jelenlétükkel kis ünnepélyünkön iskola igazgatónő, kulturigazgató, egy pár tanitónéni,kedves új munkatársnőnk bogárfalárol kedves családjávak, ez jó alkalom volt a megismerkedésre és a sóvidék munkarársai is. Holnap küldök képeket is.

Ági

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Meg kell tanítanunk gyermekeinket a szülőföldjére visszatérő fecske hűségére, a minden tavasszal a csak azért is kizöldülő fák makacsságára s a fekete földbe hulló s ott elhaló búzamag csoda szép titkára.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 24. péntek, Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 1/7

Számomra Isten jókedvű, kreatív, tevékeny mennyei Atya, aki állandóan azon töri a fejét, hogy a kis mikrovilágunk és nagy makrokörnyezetünk kisebb-nagyobb gondjait megoldja.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube