Beszámoló Budapest 2010

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Halaado-szentmise-a-szent-istvan-bazilikaban/viewsize/1301_1336_b.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Halaado-szentmise-a-szent-istvan-bazilikaban/viewsize/1301_1336_b.jpg

ImageKedves Csaba testvér,

Kedves jó szivű ismerőseim, kik melletünk voltatok!

 

 

 

 

 

Hálánkat és köszönetünket fejezzük ki e kis levélben, amiben annyi öröm, sok- sok boldogság, hála lesz a gyermekeim részéről, és nem csak az ővék, mi a nagyobbak kik ott voltunk mi is ezt éreztük e szép Istentől megáldott négy nap alatt.

Csaba testvérnek köszönjük a meghivóját, e gyönyörű ünnepélyre, ahol köszönetet mondott a kettős állampolgárságért, köszönjük hogy olyan sokan eggyütt lehettünk, magyarok és testvérek, hogy szemben néztünk egymással ha könnyes is volt a szemünk le törölgettük az örömkönnyeket egymásnak.
Nagy örörm volt a sóvidéki gyermekeknek,hogy láthattak egy kicsit a nagyvilágból, hogy látták a szép Dunát, a szép magyar fővárost, azt a várost ahová összegyültek a legszebb bazilikában a sok sok jó szivű ember, magyar  testvéreink, kik a hétköznapi napokban sokszor gondolnak, imádkoznak érettünk, hogy munkánkat tudjuk szépen folytatni, és imájuk gyermekeink, egészségére és szeretetére is főlröppen.
Sok- sok, rengeteg lelki ajándékot kaptunk, köszönjül a parajdi polgármestrünknek, hogy lehetőséget adott, hogy idáig eljussunk, köszönjük a Budapesti  Közlekedés Tudományi Intézetnek, hogy felpillantott ránk, köszönet illik a ,, Bözsemama ,, étteremnek és kedves Nórának és Szilárdnak hogy két napon át nagyon finom ebéddel vártak, és gyermekeink finomabbnál finomabb ebédet kaptak, köszönöm Máriának, Fruzsinának, szivem legkedvesebb barátainak Tamásnak, Ágicának és Tóninak, mindazt amit értünk megtettek,lehet nem találok olyan szép szavakat, hogy ki tudjam mondani hogy mit éreztünk, hogy drága gyermekeink nagyom boldogak voltak és arcuk súgárzott az őrömtől, köszönöm Cecinek és Csabának, hogy megszállhattunk mesés kastélyunkban Csobánkán és mind egy anya és egy apa fogadta gyermekeit szárnyai alá .
KÖSZÖNJÜK ISTENEM A NAPSUGARAT, KÖSZÖNETET MONDUNK ISTENNEK MINDEN AJÁNDÉKÉRT, ÉS MEGFOGADJUK, HOGY MINDANNYIAN ÖRÖMET SZEREZZÜNK NEKI.
TISZTELETTEL, HÁLÁVAL,

Kovács Ágnes- Parajd

{zoomcat catid=928}
 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Egyetlen más vallás nem mondja, csak a kereszténység, hogy az ő alapítója, prófétája Isten, mindenki azt mondja, hogy ember volt: Buddha Kr. e. a VI. században élő nemes, Konfucius Kr. e. 500 évvel élő kínai bölcs, Mohamed Kr. u. VI–VII. században élő kereskedő… Egyedül Jézus Krisztus merte azt állítani, hogy Ő az Atyától jött, és nemcsak mondta, hanem életével, halálával bizonyította is, hogy Ő valóban Isten fia. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 17. vasárnap, Hortenzia és Gergő napja van. Holnap Jenő napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A földi lét

A tudás, az ismeret tisztítja meg az embert. Felfogjuk a szeretet lényegét, és rádöbbenünk, hogy nem magától értetődő mindaz a szépség, harmónia, amely körülvesz minket, és hogy az Istentől kapott jósággal, szeretettel gyakran visszaéltünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube