Beszámoló Budapest 2010

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Halaado-szentmise-a-szent-istvan-bazilikaban/viewsize/1301_1336_b.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Halaado-szentmise-a-szent-istvan-bazilikaban/viewsize/1301_1336_b.jpg

ImageKedves Csaba testvér,

Kedves jó szivű ismerőseim, kik melletünk voltatok!

 

 

 

 

 

Hálánkat és köszönetünket fejezzük ki e kis levélben, amiben annyi öröm, sok- sok boldogság, hála lesz a gyermekeim részéről, és nem csak az ővék, mi a nagyobbak kik ott voltunk mi is ezt éreztük e szép Istentől megáldott négy nap alatt.

Csaba testvérnek köszönjük a meghivóját, e gyönyörű ünnepélyre, ahol köszönetet mondott a kettős állampolgárságért, köszönjük hogy olyan sokan eggyütt lehettünk, magyarok és testvérek, hogy szemben néztünk egymással ha könnyes is volt a szemünk le törölgettük az örömkönnyeket egymásnak.
Nagy örörm volt a sóvidéki gyermekeknek,hogy láthattak egy kicsit a nagyvilágból, hogy látták a szép Dunát, a szép magyar fővárost, azt a várost ahová összegyültek a legszebb bazilikában a sok sok jó szivű ember, magyar  testvéreink, kik a hétköznapi napokban sokszor gondolnak, imádkoznak érettünk, hogy munkánkat tudjuk szépen folytatni, és imájuk gyermekeink, egészségére és szeretetére is főlröppen.
Sok- sok, rengeteg lelki ajándékot kaptunk, köszönjül a parajdi polgármestrünknek, hogy lehetőséget adott, hogy idáig eljussunk, köszönjük a Budapesti  Közlekedés Tudományi Intézetnek, hogy felpillantott ránk, köszönet illik a ,, Bözsemama ,, étteremnek és kedves Nórának és Szilárdnak hogy két napon át nagyon finom ebéddel vártak, és gyermekeink finomabbnál finomabb ebédet kaptak, köszönöm Máriának, Fruzsinának, szivem legkedvesebb barátainak Tamásnak, Ágicának és Tóninak, mindazt amit értünk megtettek,lehet nem találok olyan szép szavakat, hogy ki tudjam mondani hogy mit éreztünk, hogy drága gyermekeink nagyom boldogak voltak és arcuk súgárzott az őrömtől, köszönöm Cecinek és Csabának, hogy megszállhattunk mesés kastélyunkban Csobánkán és mind egy anya és egy apa fogadta gyermekeit szárnyai alá .
KÖSZÖNJÜK ISTENEM A NAPSUGARAT, KÖSZÖNETET MONDUNK ISTENNEK MINDEN AJÁNDÉKÉRT, ÉS MEGFOGADJUK, HOGY MINDANNYIAN ÖRÖMET SZEREZZÜNK NEKI.
TISZTELETTEL, HÁLÁVAL,

Kovács Ágnes- Parajd

{zoomcat catid=928}
 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden felfedezés olyan, mint a hajdani kőbalta, melyet Káin és Ábel kézbe vett. Nagyszerű szerszám, általa megvédhették magukat a vadállatoktól, élelemhez juthattak, óriási mérföldkő volt az eszközök kézbevétele, de sajnos gonoszságot is lehet tenni vele, lehet vele ölni. Isten minden ajándékát lehet jó és rossz célokra felhasználni. Ugyanazokkal a betűkkel Istent dicsőíthetjük, de gonosz rágalmakat is leírhatunk, terjeszthetünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. szeptember 21. szombat, Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem az ács ez?

„Nem az ács ez, Mária fia, Jakab, József, Júdás és Simon testvére? S ugye, nővérei is itt élnek közöttünk?” [Mk 6,3] – kérdezték a názáretiek, mikor Jézus felnőttként vidékükön tanított.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube