Véget ért a hetedik "Balatoni Csillagösvény"

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_66422247_2894984287209901_7312426454187245568_n.jpgSzerencsésen haza értünk Dévára!! Véget ért a hetedik "Balatoni Csillagösvény"!! Imádságos szeretettel gondolunk vissza a siófoki Barna Tamásra és az ő drága feleségére, Katára, de a Balatonalmádi Töltési Erzsébetre s az ő fáradhatatlan munkatársai is, akik az egész úton mint őrzőangyalok mindenben mellettünk álltak! Szeretettel gondolok a Balaton parton szolgálatot teljesítő paptestvéreinkre s az ő drága híveikre, meg a Balatonon nyaraló vendégekre is, akikkel néhány napig együtt dicsőíthettük Urunkat Istenünket.
Isten veled Balaton! Az Úr, ha erőt egészséget ad, akkor jövő ilyenkor újból meglátogatjuk partjaidat, ahol oly sok nagyszerű keresztény ember él! 
Szeretettel 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A krisztusi szeretet egyik tulajdonsága a határtalanság. Nem húsz-harminc évig szeret, nem addig, mint sok ember, amíg szépek, kedvesek, érdekesek, jóságosak vagyunk. Nem, „a hegyek megindulhatnak, és megrendülhetnek a halmok, de az én szeretetem nem hagy el soha” [Iz 54,10]. Ez a „soha”, ez a „végnélküliség”, amely megragad, mellbe vág engem. Szeret akkor is, ha hibázom, szeret akkor is, ha fájdalmat okozok. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tagadhatatlan

Tagadhatatlan, nem minden egyházi ember látta át világosan, hogy nem szabad a kizsákmányoló, kommunista rendszerrel együttműködni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube