Véget ért a hetedik "Balatoni Csillagösvény"

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_66422247_2894984287209901_7312426454187245568_n.jpgSzerencsésen haza értünk Dévára!! Véget ért a hetedik "Balatoni Csillagösvény"!! Imádságos szeretettel gondolunk vissza a siófoki Barna Tamásra és az ő drága feleségére, Katára, de a Balatonalmádi Töltési Erzsébetre s az ő fáradhatatlan munkatársai is, akik az egész úton mint őrzőangyalok mindenben mellettünk álltak! Szeretettel gondolok a Balaton parton szolgálatot teljesítő paptestvéreinkre s az ő drága híveikre, meg a Balatonon nyaraló vendégekre is, akikkel néhány napig együtt dicsőíthettük Urunkat Istenünket.
Isten veled Balaton! Az Úr, ha erőt egészséget ad, akkor jövő ilyenkor újból meglátogatjuk partjaidat, ahol oly sok nagyszerű keresztény ember él! 
Szeretettel 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Szent Péter volt az első pápa, az összes többi az ő utóda. Nem nagyképűség vagy beképzeltség, hanem a kétezer éves hagyomány ad alapot nekünk arra, hogy elhiggyük, elfogadjuk, hogy anyánk, a Katolikus Egyház krisztusi alapítású, és ez a hit minket boldoggá tesz, erőt ad, segít, hogy Isten mellett döntsünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 6. péntek, Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Elérkezik az óra

Aki két, szabad szemmel nem látható sejtből az anyaméhben az emberi testet összerakja, elég bölcs ahhoz, hogy ezt a kérdést is megoldja.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube