A www.magnificat.ro második születésnapja

Szeretettel köszöntöm fel Antal Tamás szellemi gyermekét a www.magnificat.ro oldalt, második születésnapja alkalmából.

Kedves Testvérek!
Szeretettel köszöntöm fel Antal Tamás szellemi gyermekét a www.magnificat.ro oldalt, második születésnapja alkalmából. E honlap 2007 Pünkösdjén indult el és a két év alatt több mint tizenkét millió oldalát nyitottuk meg, ez azt jelenti hogy átlagban naponta 16.575-en kopogtattak e szellemi ház ajtaján és töltöttek le képeket, vagy beszámolókat, gondolatokat. 142.351 különböző gépről jött látogató, 5perc és 9 másodperc az átlag idő amennyit az oldalon töltöttek naponta. Összesen 88 országból jöttek hozzánk látogatók, kik tudom, hogy nagyon sokszor egy-egy nekik tetsző írást, hírt lemásoltak és tovább is küldtek. Úgy gondolom, hogy nem is a pontos számok a fontosak, hanem az, hogy a honlapunk e szép informáló feladatát még sok-sok évig szépen folytassa, mindannyiunk örömére. Természetesen a szépen cseperedő szellemi gyermekünkkel kapcsolatos észrevételeiteket, megjegyzéseiteket is szeretettel fogadjuk. A  tanácsot, de a kalácsot is  hálás szívvel köszönjük.
Jelenleg a honlapot Antal Tamás és az ö kedves jegyese, Galati Emőke működteti. Ők végeznek minden feladatot, más hivatalos munkájuk mellett. Lelkiismeretes, szép munkájukért így nyilvánosan is szeretnék hálás szívvel "Isten fizessét" mondani. A honlapon bolyongókat meg szeretném arra kérni, hogy imádkozzanak érettük, hisz ők, e szép munka során nemcsak megismerték egymást, hanem tiszta szívvel meg is szerették, és most június 20-án szerelmüket szeretnék megpecsételni a Szentségi házasságban.
Adja az Isten, hogy a www.magnificát.ro oldal még nagyon sok embert hozzon össze, és általa szülessen minél több őszinte barátság, öröm, és miért ne, életre szóló szerelem is.

Szeretettel,
Csaba t.