Adventi koszorú fonás

Számomra nagyon nagy ajándék volt az, hogy én is készíthettem a társaimmal az adventi koszorút. Olyan nagy öröm fogott el, és kezdtem érezni, hogy a legszebb dolog a Karácsony.

Az otthonból 10-én voltunk, és mindannyian nagyon örültünk annak, hogy a nevelők minket választottak ki, hogy készítsünk koszorút az otthon részére.
Ahogy ott készítettem a koszorút, az jutott eszembe, hogy milyen csodálatos az, hogy várjuk a szeretet ünnepét, nagy izgalommal és örömmel készülünk a Karácsonyra.
Ahogy megfigyeltem az embereket a koszorú kötés közben, láttam az arcokon azt a kisugárzást,  és nagy öröm töltött el.
A nevelő néni mutogatta hogy kell készíteni az adventi koszorút, olyan  szeretettel és odaadással, hogy azt jó volt látni. Én magam is csodálkoztam, hogy egy egyszerű ember mennyi szeretet képes adni felebarátainak.
Az adventi koszorú kötés nem csak a munkáról, hanem a szeretetről is szólt.
Erik testvér a végén meg is áldotta az elkészült koszorúkat. Boldogan mentek haza az  emberek a családjukhoz, és örömteli lélekkel várják a Szeretet ünnepet.
Én és a barátnőm az otthonból elvállaltuk, hogy kitakarítjuk a termet, ahol a koszorú készítés volt.
Minden embernek kívánom, hogy az adventi időben fel tudjon készülni a közelgő Karácsonyra, Jézus születésének megünneplésére.
Áldott adventi időszakot kívánok!
Nagy Doina

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube