Újra megnyílnak az iskolák kapui

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_457820507_877256330992315_7949325224846274461_n.jpgElérkezett az idő, amikor a nyár napsugaras napjai átadják helyüket az ősz friss lendületének, és újra megnyílnak az iskolák kapui. Az iskolaév kezdete mindig egy különleges pillanat: tele van várakozással, izgalommal, kihívásokkal, de mindenekelőtt rengeteg új lehetőséggel.

Kedves Szülők, Tanulók és Pedagógusok!
Kedves Tanulók! A mai nap egy új fejezet kezdete. Az előttetek álló út sok izgalmas felfedezést, tudást és élményt tartogat, de ne feledjétek, hogy az igazán nagy eredmények mindig kitartást és türelmet kívánnak. A legfontosabb, hogy higgyetek magatokban! Ha néha nehézségekbe ütköztök, sose adjátok fel. Tudjátok, hogy minden egyes lépés, amit a céljaitok felé tesztek, közelebb visz a sikerhez, és minden egyes erőfeszítés, amit beletesztek, meghozza gyümölcsét.
Kedves Szülők! Ti vagytok a legfőbb támaszai gyermekeiteknek. Az ő sikerük a ti türelmetekből, szeretetetekből és támogatásotokból fakad. Bízunk benne, hogy ez az év is tele lesz közös büszkeséggel és boldog pillanatokkal, amikor látjátok, hogy gyermekeitek napról napra fejlődnek, tanulnak és kiteljesednek. Köszönjük nektek, hogy minden nap ott vagytok mellettük, és segítitek őket a kihívások leküzdésében.
Kedves Pedagógusok!  A ti kezeitek alatt formálódik a jövő, és a szeretet, amit a tanításba fektettek, a diákok szívében él tovább. Kitartást és türelmet kívánok nektek a tanév során, mert tudom, hogy minden nap új kihívásokat hoz, de a munkátok minden perce méltó és nemes. . Ti vagytok azok, akik megmutatjátok a diákoknak, hogy a tanulás útja nemcsak nehézségekkel, de sok-sok örömmel is tele van.
Mindannyiunknak sok erőt kívánok az előttünk álló hónapokra! Legyen ez a tanév tele sikerrel, örömmel és megbecsüléssel. Hordozzuk egymást szeretetben és türelemben, mert így válhat ez az év mindannyiunk számára emlékezetessé és eredményessé.
Legyen a szívünkben kitartás, a lelkünkben türelem, és a mosolyunkban szeretet!
Sok sikert kívánok mindenkinek az új tanévhez!
Szeretettel,
Szidónia