Meghívó Marosillyére május 28.- ra!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_szovnapjaplakat.jpgVilágunkat egymásba kulcsolt kezek tartsák fenn!
Szeretettel várunk a Szövetségkötés napjára, Marosillyén!


Mint minden évben, az idén is május 28-án megújítsuk a jó Istennel és egymással kötött szövetségünket. Az Újszövetség gyermekei vagyunk, tudatosan vállaljuk Istengyermekségünket, és tudatosan vállaljuk a Kárpát-medencei Árpád vezér által, a vérszerződésben megpecsételt szövetségünket is. Igen, hisszük, hogy Árpád vezér nem egy helyi kristályból faragta az ő népét, hanem befogadó nagy lélekkel képes volt egy asztalhoz ültetni mindazokat, akik Kárpát -medencében élnek. Hisszük és valjuk, hogy csak ez a nagylelkű befogadás, szeretetre épülő szövetség képes tündérkertté tenni a Kárpát-medencében világunkat.
Az ünnepség a 11.00 órás szentmisével kezdődik, melyet a csernakeresztúri Tóth János atya mutat be. A szentmise szertartásában megújítsuk Istennel és embertársainkkal kötött szövetségünket, és a végén szeretnénk elismerő oklevéllel jutalmazni azokat, akik az elmúlt években a Szent Ferenc Alapítványért, az általunk nevelt gyermekekért a legtöbbet tettek. A szertartást közös ebéd, majd egy vidám délutáni forgatag követ.
A találkozón és a délutáni programokon megismerkedhetünk a dévai ház tánc és ének együtteseivel, de a petrozsényi, zsombolyai, szászvárosi gyermekotthonok kis művészeivel, sportolóival is ismeretséget köthetünk. Nagy szeretettel hívunk, várunk a Szent Ferenc Alapítvány egyik legnagyobb ünnepségére, Marosillyére.
A részleteket és részvételi szándékot Varga Csaba, a marosillyei Veres Bástya parancsnokával lehet egyeztetni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szeretettel,
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube